O nama

_

Tvrtka HVAC TEHNIKA d.o.o. bavi se grijanjem, ventilacijom, klimatizacijom i hlađenjem, izradom strojarskih HVAC instalacija, servisom, te održavanjem istih.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u montaži rashladne tehnike, klimatizacijskih sustava, sustava grijanja i ventilacije, u mogućnosti smo uspješno realizirati složene i vrlo zahtjevne izazove. Na temelju profesionalnog projektiranja, naši stručnjaci jamče da će svi radovi biti izvedeni besprijekorno i na vrijeme.

Zbog centralne lokacije naše tvrtke i optimiziranih operativnih procesa, možemo vam ponuditi naše usluge po poštenim uvjetima.

Stojimo za kompetentnost i usmjerenost prema kupcima. Naše znanje i iskustvo pokriva cijeli raspon tehnologije klimatizacije, ventilacije, grijanja i hlađenja. Vaš smo partner kada su u pitanju industrijski, poslovni ili privatni objekti.

Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja; klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner, te društveno odgovorna tvrtka. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata. Trudimo se pratiti trendove i na vrijeme educirati i osposobljavati, svi djelatnici imaju položene adekvatne tehničke i sigurnosne certifikate.

Ovlašteni smo za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i servisiranje rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme te dizalica topline koji sadrže kontrolirane tvari ili flourirane stakleničke plinove ili o njima ovise.
Također smo licencirani za naukovanje učenika, te time pridonosimo obrazovanju budućih servisera i majstora.
Ovlašteni smo distributeri i serviseri klima uređaja proizvođača Korel, Midea, Samsung, Toshiba, Haier, Maxon i Mitsubishi.

Reference

_